Проєктування бізнес-процесів - Дименко Руслан Анатолійович (КНУБА, 2026)
Містять рекомендації щодо проведення практичних занять з навчальної дисципліни "Проєктування бізнес-процесів". У методичних рекомендаціях до кожної теми представлено плани прктичних занять, завдання і контрольні запитання. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності D5 "Маркетинг" денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр".