Стилістична інерція в архітектурі міського житла Західної Волині 1920-поч.30-х років - Михайлишин, О. Л. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуті особливості архітектурної стилістики житлової забудови міст Волині 1920-поч.30-х років. Визначені основні чинники стилістичної інерції, окреслені характерні композиційні принципи, прийоми і засоби формування архітектурного образу об’єктів житлової архітектури.
Keywords: житлові будинки; стилістична інерція; міжвоєнний період; Друга Польська Республіка; Волинь; 728.2(477.82)"18"