Реконструкція територій парку в межах вулиць Мрії та Салютна в місті Києві - Ковальчук, С. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Гармонізація середовища проживання та створення здорових умов для населення є ключовими завданнями міських і сільських комунальних служб, а також місцевих громад. Для досягнення цих цілей необхідно, щоб озеленена і забудована території були у збалансованому співвідношенні, що забезпечує санітарно-гігієнічний та архітектурно-планувальний ефекти.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; реконструкція; території; парк; 712.2(477.411)