Планувальні та організаційні заходи по збільшенню пропускної спроможності магістралей - Васильєва, Ганна Юріївна (КНУБА, 2008)
В статті узагальнено зарубіжний досвід щодо планувальних та організаційних методів підвищення пропускної здатності магістралей.
Keywords: транспортний рух у містах; пропускна спроможність магістралей; швидкість руху; проїзна частина; транспортні проблеми; збільшення пропускної спроможності міських вулиць; зменшення транспортних затримок