Характеристика адаптивної стратегії управління конкурентним потенціалом архітектурно-будівельної компанії - Гавриленко, Е. Г.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
У сучасних умовах глобалізації та швидкого розвитку архітектурно-будівельної галузі, ефективне управління конкурентним потенціалом стає критичним для успіху будівельних організацій. Забезпечення конкурентоспроможності в даній сфері вимагає постійного вдосконалення та адаптації до змін, що відбуваються на ринку. На нашу думку, саме адаптивна стратегія є ключовою у сучасному бізнес-середовищі, оскільки вона дозволяє підприємствам ефективно реагувати на зміни ринкових умов та забезпечує їхню конкурентоспроможність.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; управління; адаптивна стратегія; архітектурно-будівельна компанія; 721+69.003]:005.332.4