Схеми систем геліотеплопосточання будинків із застосуванням газового водогрійного котла та теплового насоса - Мороз, П. М. (КНУБА, 2009)
Наведені принципові схеми застосування теплового насоса спільно з водогрійним котлом в системі геліотеплопосточання. Системи комбінованого геліотепопосточання пройшли експериментальні експлуатаційні випробування в м. Біла Церква.
Схемы систем гелиотеплоснабжения зданий с использованием газового водогрейного котла и теплового насоса
Skhemy systems of gelioteplosnabzheniya buildings with the use of gas hot-water boiler and heat-pump
Keywords: тепловий насос; сонячний колектор; теплопостачання; 697.34