Проект реконструкції приймального відділення лікарні по вул. Шухевича в м. Житомир - Матусяк, О. С. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект реконструкції приймального відділення лікарні по вулиці Шухевича в місті Житомир спрямований на створення сучасного медичного простору, що відповідає найвищим стандартам охорони здоров’я, інклюзивності та комфорту. Зважаючи на швидкий розвиток медицини та соціально-технічного прогресу, сучасні архітектурні проекти медичних закладів стають дедалі складнішими, вимагаючи інтеграції нових функцій, що взаємопов’язані з медичним обслуговуванням і забезпеченням комфорту та приватності пацієнтів. Це вимагає глибокого підходу до планування простору, що здатен забезпечити як фізичне, так і психологічне благополуччя пацієнтів і персоналу.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; проект реконструкції; лікарня; 725.511:72.025.4(477.42)