Автоматизація логістичних систем [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання практичних робіт - Гаврюков, Олександр Володимирович; Самойленко, Микола Іванович; Вольтерс, Андрій Олександрович (КНУБА, 2025)
Містять зміст, порядок виконання практичних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» всіх форм навчання.
Keywords: автоматизація