Соціально-емоційне навчання як чинник розвитку комунікативної компетентності майбутніх бакалаврів професійної освіти - Шевчук, Вікторія Григорівна; Красильник, Юрій Семенович (Ліра-К, 2025)
Актуальність теми зумовлена тим, що в сучасному світі, крім професійних знань і технічних навичок, надзвичайно важливим постає розвиток м’яких навичок, зокрема комунікативних та емоційних компетентностей. У цьому контексті соціально-емоційне навчання (СЕН) спрямовується на розвиток у здобувачів вищої освіти здатності до ефективної взаємодії, регуляції емоцій та вирішення конфліктів.
Keywords: соціально-емоційне навчання; комунікативна компетентність; професійна освіта; 37.01:378