Теоретико-метологічні принципи забезпечення економічної безпеки будівельного підприємства - Федосова, О. В.; Кузнецов, А. В.; Молодід, О. О. (КНУБА, 2012)
Розроблений комплекс квазілінійних техно-економетричних залежностей оцінки виручки, собівартості та валового прибутку з ПДВ будівельної організації від таких чинників як вартість необоротних, оборотних активів та витрат на оплату праці. Розроблений механізм забезпечення економічної безпеки з покроковою реалізації стратегії забезпечення відповідного рівня економічної безпеки.
Keywords: економічна безпека; будівельне підприємство; комплекс квазілінійних техно-економетричних залежностей; домінуючі функціональні складові; ведомі функціональні складові; механізм забезпечення економічної безпеки; стратегія забезпечення економічної безпеки