Котеджні містечка - новий елемент системи розселення приміської зони великих міст України - Яценко, В. О. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто особливості появи, територіального розміщення нового елемента розселення приміської зони великих міст – котеджного містечка. Законність процесу розміщення, проектування, будівництва та реалізації житла. Особливості експлуатації. Можливі та існуючі наслідки для системи розселення та самих жителів.
Keywords: котеджне містечко; новий елемент; система розселення; приміська зона; місто; сільські території; індивідуальне житло