Фрактальність концентричних просторових структур у контексті сталого розвитку еколого-містобудівних систем - Устінова, І. І. (КНУБА, 2017)
Розглянуто умови та етапи виникнення фрактально вкладеної множини концентричних зон доступності міст. Кількість «рівнів вкладеності» цієї множини залежить від статусу та привабливості міст.
Keywords: фрактальність просторових структур; зони впливу міст; сталий розвиток; еколого-містобудівні системи; фрактальность пространственных структур; зоны влияния городов; устойчивое развитие; эколого-градостроительные системы; fractality of spatial structures; zones of influence of cities; sustainable development; ecological and town-planning systems