Застосування математичного апарату теорії несилової взаємодії до побудови систем підготовки прийняття рішень в управлінні проектами - Білощицька, С. В.; Олексієнко, М. М.; Курілко, О. М.; Остапчук, Ю. О. (КНУБА, 2010)
Розглянуто проблему створення на базі математичного апарату теорії несилової взаємодії моделі та методу прийняття рішень, які можна було б використати для розробки економічно вигідних СППР в управлінні проектами.
Keywords: система підготовки прийняття рішень; теорія несилової взаємодії; інформаційна технологія