Образ в архітектурі дитячих позашкільних закладів - Кравченко, І. Л.; Васильченко, Д. К. (КНУБА, 2017)
в статті розглянуто основні засади формування образів дитячих позашкільних закладів на основі аналізу наукових досліджень вітчизняних та зарубіжних авторів. Визначено найбільш впливові чинники формування образності будівель закладів даного типу
Keywords: каф. теорії архітектури; образ; дитячий позашкільний заклад; 727.97; 727.012