Методика розрахунку напружено-деформованого стану взаємодії віброформувальної установки з робочим середовищем - Сівко, Володимир Йосипович; Кузьмінець, Микола Петрович (КНУБА, 2012)
Викладена методика розрахунку касетних установок з єдиним віброприводом та визначені раціональні режими ущільнення бетонної суміші.
Keywords: пластина; бетон; віброформування; математична модель; пластина; бетон; виброформирование; математическая модель; напряженно-деформированный состояние; plate; concrete; vibroforming; mathematical model; tense-deformed the state; напружено-деформований стан