Специфические особенности строительства мечетей в Иране на различных исторических периодах (VI-XX вв. ) - Захеди, Шахаб (КНУБА, 2013)
У статті розглянуто періодизацію будівництва історичних мечетей Ірану, детально охарактеризовано специфіку кожного періоду, проаналізовано найбільш характерні варіанти мечетей.
Keywords: мечеть; історичні періоди; архітектурні періоди; 72.03:726:28-523.42(55)