Дослідження процесу освітлення води на зернистому завантаженні з магнітними властивостями - Циганок, Микола; Терновцев, Олексій (КНУБА, 2025)
Розглянуто новий тип фільтруючого завантаження для фільтрів, який дозволяє суттєво підвищити ефективність процесу фільтрування і скоротити час та витрати води на промивку фільтрів.
Keywords: фільтруюче завантаження; магнітні властивості; брудоємність; магнітне поле