Структурно-функціональна модель забезпечення балансу інтересів при відчуженні земельних ділянок для суспільних потреб - Петраковська, О. С.; Михальова, М. Ю. (КНУБА, 2017)
Проведений аналіз закордонного досвіду впровадження на ринок комерційної нерухомості та досвіду українських науковців в питаннях оцінки ефективності земель. Розроблена структурно-функціональна модель забезпечення балансу інтересів при відчуженні земельних ділянок для суспільних потреб, в якій проілюстрований взаємозв'язок інтересів територіальної громади, інвесторів і власників/користувачів земельних ділянок.
Keywords: баланс; відчуження земельних ділянок; суспільна потреба; зацікавлені учасники; отвод земельных участков; общественные потребности; заинтересованные участники; land copulsory purchase; public need stakeholders; balance