Децентралізація влади як фактор оптимізації забезпечення державної політики у сфері містобудування - Шульга, Михайло Васильович (КНУБА, 2017)
Аналіз політичних процесів, які започатковані і відбуваються в сучасних умовах в нашій державі щодо децентралізації влади, потребує осмислення останньої як невід’ємної складової перетворень у різних сферах суспільних відносин, в тому числі і в сфері містобудування.
Keywords: децентралізація влади; містобудівна діяльність; будівельне законодавство; регулювання містобудівної діяльності; 349.442(477)