Досвід формування науково-дослідних підрозділів у вищих навчальних закладах - Рижкова, К. Г.; Ковальський, Л. М. (КНУБА, 2014)
У статті розглянуто основні завдання наукової діяльності та досвід формування науково-дослідних підрозділів в структурі вищих навчальних закладів.
Keywords: вищий навчальний заклад; науково-дослідні підрозділи; высшее учебное заведение; научно-исследовательские подразделения; institution of higher education; scientific research department