До питання виробництва стінових панелей та блоків з автоклавного газобетону для індустріального домобудування - Старчук, Володимир Нікіфорович (ДНДІБК, 2014)
Розглянута технологія виробництва і використання стінових панелей та блоків із автоклавного газобетону для влаштування зовнішніх стін в сучасному житловому будівництві.
Keywords: конструкції фасадів; автоклавний газобетон; панелі; блоки; ефективність; 692.2:691.327.332