Ефективне управління підприємством як фактор трансформації систем - Бондар, О. А.; Якимчук, І. М. (КНУБА, 2013)
В статті розглядається та доводиться необхідність залучення прикладних наукових апаратів щодо вирішення економічних та управлінських задач. Обґрунтовується доцільність та позивний вплив на розвиток і функціонування підприємства – як складної економічної системи через механік міжнаукового синтезу.
Keywords: моделювання; прикладна геометрія; мінауковий синтез; інтерпретація