Організація підготовки, виконання та захисту атестаційної роботи магістра - Предун, Костянтин Миронович; Жук, Геннадій Віліорович; Ваколюк, Анатолій Степанович (КНУБА, 2022)
Містять вимоги до обсягу, структури, змісту та оформлення атестаційних робіт магістрів з урахуванням специфіки спеціалізації та майбутньої професійної діяльності випускника. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» спеціалізації «Теплогазопостачання та вентиляція».
Keywords: атестаційної роботи; магістр