Лабораторія майбутнього. Шляхи розвитку - Рижкова, К. Г. (КНУБА, 2018)
В статті розглянуто інноваційні напрямки розвитку науково- дослідних лабораторій, спрямованих на технологічну модернізацію та автоматизацію процесу дослідження.
Лаборатория будущего. Пути развития
Laboratory of the future. Ways of development
Keywords: науково-дослідна лабораторія; інноваційні процеси; новітні системи; синхронізація; научно-исследовательская лаборатория; инновационные процессы; новейшие системы; синхронизация; research laboratory; innovative processes; modern systems; synchronization; 727.57