Співвідношення понять «девелоперська діяльність» та «організація будівництва будівель» - Бляхарський, Ярослав Станіславович (КНУБА, 2019)
Будівельна галузь на сьогодні є одним з ключових рушіїв розвитку національної економіки України. Разом з тим, чинне законодавство не відображає в повній мірі сучасні реалії організації господарських взаємозв’язків між суб’єктами будівельних правовідносин, а в окремих випадках нормативно-правове регулювання деяких інноваційних напрямків підприємницької діяльності в окресленій галузі взагалі відсутнє. Прикладом може слугувати девелоперська діяльність у сфері нерухомості, яка протягом останнього десятиліття досягла в Україні піку свого розвитку
Keywords: девелоперська діяльність; організація будівництва; будівельна діяльність; 69.003:658.014