Модель естетичного сприйняття міського середовища - Осиченко, Г. О. (КНУБА, 2012)
у статті пропонується модель естетичного сприйняття міського середовища, складена на підставі узагальнення досліджень з вивчення механізмів сприйняття людини. Виділено аспекти естетичного сприйняття
Keywords: естетичне сприйняття; перцептивно-когнітивна система; мікрообраз; макрообраз; мегаобраз (образ світу); 711: 111.852