Процедура ухвалення програм співпраці між органами територіального самоврядування та неурядовими організаціями в Польщі у контексті визначення та здійснення регіональної політики - Лесняк, Віталій Юрійович (Економічна думка, 2016)
У демократичному суспільстві неурядові організації є значною базою для розвитку локальних спільнот, оскільки об’єднують найбільш активних та свідомих громадян. В умовах формування відкритої публічної політики необхідним завданням є залучення неурядових структур до процесу функціонування органів територіального самоврядування на основі рівноправного партнерства.
Keywords: органи територіального самоврядування; неурядові організації в Польщі; 352.07:061.7(438)