Проектування систем автоматизації та робототехніки - Вольтерс Андрій Олександрович; Соболевська Тетяна Григорівна; Волчков Максим Володимирович (Київський національний університет будівництва і архітектури, 2025)
Описано електричні схеми і принцип дії логічних модулів, керуючих пристроїв в локальних системах автоматичного управління. Дано методику аналізу і дослідження функціональних характеристик вказаних схем. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського рівня) вищої освіти спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» для використання під час виконання лабораторних робіт.
Keywords: електричні схеми; робототехніка