Організація самостійної роботи студентів у процесі професійної підготовки - Калениченко, Руслан Арсенович; Бородін, Андрій Олексійович (КОМПРИНТ, 2023)
Для досягнення цілей сучасного суспільства необхідний спеціаліст, спроможний оперативно приймати нешаблонні рішення, діяти самостійно, творчо. Творчість починається там, де здійснюється самостійний пошук принципів, способів поведінки і дій. Творчість набуває розвитку на основі самостійності особистості і є вищим ступенем її розвитку.
Keywords: освітній процес; професійна підготовка