Системні інтерпретаційні рівні управління складними системами - Бондар, О. А. (КНУБА, 2012)
Розглядаються об’єкти управління як складні ієрархічні системи. Аналізуються можливості управління через інтерпретаційну методологію та її рівні. Визначаються рівні управління та їх взаємозв’язок з інтерпретаційними рівнями.
Keywords: інтерпретація; інтерпретаційні конструктиви; рівні управління рівні інтерпретації; моделі форми; моделі візуалізації; складна ієрархічна система; функціональні елементи; параметри; interpretation; interpretation constrictions; management levels; levels of interpretation; model of form; model of visualization; difficult hierarchical system; functional elements; parametrs