Особливості формування дизайну міського середовища - Зенькович, Наталія (My University, 2014)
У статті досліджуються особливості сучасного етапу формування дизайну міського середовища. Наведені основні складові дизайну цього середовища та надана їх характеристика.
Keywords: дизайн; міське середовище; масштаб; предметне наповнення; візуальна інформація; оптична ілюзія; стріт-арт; відео-меппінг; 711.4.012; 72.012