Аналіз складу перетинів покриття основних елементів благоустрою прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків - Столярчук, Юлія; Сингаївська, Олександра (КНУБА, 2024)
Розглянуто основи розробки варіантів елементів інженерного благоустрою на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків, що мають стати базою практичних рекомендацій для розробки проектів інженерного благоустрою території багатоквартирних житлових будинків.
Keywords: містобудування; елементи інженерного благоустрою; конструктиви; геоматеріали; прибудинкові території багатоквартирних житлових будинків; 711.1:728.2