Лофт як засіб архітектурно-ландшафтної реконструкції міських промислових територій - Попова, О. А. (КНУБА, 2013)
Розглянуто перспективу розвитку лофт-кварталів в історичному центрі міста. Проаналізовані основні методи ландшафтного удосконалення архітектурно-просторового середовища історичного центру.
Keywords: лофт; реконструкція історичного центру; ландшафтне озеленення; реконструкція; перспектива розвитку; промислові території; 72.01