Українська мова - Плотникова, Л. Ф.; Рєпіна, І. Ю. (КНУБА, 2023)
Містить лексико-граматичний матеріал з наукового стилю мовлення. Призначено для іноземних студентів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 192 «Будівництво та цивільна інженерія», 191 «Архітектура та містобудування усіх форм навчання.
Keywords: мова українська