Деякі аспекти реалізації права на адміністративне оскарження у сфері державної реєстрації - Петренко, Д. В. (Економічна думка, 2018)
Діючий в Україні порядок адміністративного оскарження рішень, дій та бездіяльності у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно потребує подальшого вдосконалення для більш повній реалізації прав та законних інтересів юридичних та фізичних осіб, їх захисту та забезпечення законності та дисципліни у визначеній сфері.
Keywords: державна реєстрація; адміністративне оскарження