Управління фінансовими потоками в будівництві в умовах кризи - Денисенко, Наталія Олегівна (КНУБА, 2010)
В статті розглянуто актуальні проблеми формування фінансових потоків в будівництві та визначено особливості управління грошовим потоком на сучасному етапі розвитку. На основі узагальнення теоретичного досвіду запропоновано практичні рекомендації щодо підвищення результативності діяльності будівельних підприємств в умовах кризи.
Keywords: фінансові потоки; грошові потоки; фінансово-економічна криза; криза будівельної галузі; антикризове управління; оцінка вартості підприємства; інвестиційні методи оцінки; ринкова оцінка підприємства