Перфоманс в художньому проектуванні - Праслова, Валентина Олександрівна (КНУБА, 2018)
Розглядається перфоманс як метод розвитку художнього проектування. Це не матеріальне мистецтво, що виникає в середовищі художників та архітекторів у вигляді протесту проти живопису. Проаналізована методика занурення в себе, яку розробила Марина Абрамович. Розглянуто етапи становлення методики на прикладах перфомансів цієї відомої художниці.
Keywords: художнє проектування; перфоманс; не матеріальне мистецтво; метод; Марина Абрамович; МАI