Промислова логістика : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G1 "Хімічні технології та інженерія" за ОПП "Новітні технології сучасних стінових та оздоблення матеріалів" - Піпа, Володимир Вікторович; Майстренко, Алла Анатоліївна (КНУБА, 2025)
Розглянуто основи та базові поняття логістичних систем та їх функціонування на підприємствах виробничого спрямування. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G1 "Хімічні технології та інженерія" за ОПП "Новітні технології сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів".