Принципи архітектурно-планувальної організації притулків для тварин - Бобровник, О. В. (КНУБА, 2016)
в статті розглядається питання про загострення проблеми безпритульності тварин. Головні заходи вирішення проблеми. Основні види притулків за типами та функціональністю. Створення нового притулку приватного типу з функцією обмеженого прийому
Keywords: каф. теорії архітектури; притулок для тварин; малоповерхова споруда; державний притулок; приватний притулок; 727.6