Проєкт планування та забудови території з будівництвом дитячого реабілітаційного центру у місті Кривий Ріг - Сирітко Б. Р. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Розглядається комплексне просторове, медико-соціальне та архітектурне спеціалізоване середовище для дітей, які потребують тривалої реабілітації, відновлення після травм, операцій чи тяжких захворювань, а також підтримки при хронічних станах, при цьому особлива увага приділяється не лише функціональній організації медичних та терапевтичних процесів, а й формуванню безпечного, психологічно комфортного та естетично привабливого простору, що сприяє одужанню і соціальній адаптації маленьких пацієнтів.
Keywords: проєкт планування