Методика оцінки резервів зростання продуктивності праці в будівництві - Ісаєнко, Ю. В. (КНУБА, 2005)
Пропонується методика та алгоритм оцінки резервів зростання продуктивності праці на основі факторного аналізу, яка має за мету підвищення ефективності як окремих видів будівельно-монтажних робіт, так і діяльності будівельної організації в цілому. Запропонований підхід спрямований на формування конкурентних переваг шляхом виявлення та використання внутрішніх резервів операційної сфери підприємств будівельної галузі.
Keywords: алгоритм оцінки; зростання продуктивності праці; операційна сфера підприємства; 331.101.6