Організаційно-методичні подходи в діяльності кафедри основ архітектури і архітектурного проектування КНУБА під керівництвом д-ра. архіт., професора О. С. Слєпцова - Ушаков, Г. Н. (КНУБА, 2018)
У статті досліджується організаційно-методична система діяльності кафедри Основ архітектури та архітектурного проектування КНУБА під керівництвом професора О.С.Слєпцова. Виявлено ефективну взаємодію основних складових діяльності: навчальне середовище, залучення досвідчених фахівців, співпраця з профільними організаціями, участь у реальних проектах і конкурсах, видавнича діяльність, індивідуальний науковий, практичний та художній розвиток викладачів. Ці методичні висновки можуть бути корисними при плануванні діяльності різними організаційними підрозділами архітектурної освіти та науки.
Keywords: архітектурне проектування; архітектурне навчання; методика університетської освіти