Співвідношення між очікуваною точністю наземного лазерного сканування та вимогами до точності виконання інженерно-геодезичних робіт - Катушков, В. О.; Шульц, Р. В.; Сосса, Б. Р. (КНУБА, 2012)
Запропоновано загальний підхід до визначення точності наземного лазерного сканування при виконанні інженерно-геодезичних робіт та виконано порівняльний аналіз точності наземного лазерного сканування та точності інженерно-геодезичних робіт.
Keywords: наземне лазерне сканування; точність; допустиме відхилення; геодезичні роботи