Концепція багатомодельного підходу до розробки інтелектуальних систем підтримки прийняття рішень у містобудівництві - Гайна, Г. А. (КНУБА, 2010)
Розглянуто підходи щодо створення системи підтримки прийняття рішень у містобудівництві з використанням сучасних інтелектуальних інформаційних технологій. Визначено напрям досліджень, проаналізовано переваги і недоліки інтелектуальних моделей, запропоновано концепцію гібридної інтелектуальної системи у містобудівництві.
Keywords: містобудівництво; системи підтримки прийняття рішень; штучний інтелект; гібридні системи; нечіткі системи; нейронні мережі; генетичні алгоритми