Сервісна держава як модель реалізації реформи державного управління в Україні - Дмитренко, Оксана Сергіївна (Бескиди, 2017)
Одним із головних завдань проведення адміністративної та адміністративно-територіальної реформи в Україні є пошук шляхів оптимізації державного управління. Мається на увазі пошук нових моделей удосконалення державних інститутів, їхнього призначення та діяльності.
Keywords: сервісна держава; реформа державного управління; концепція сервісної держави; 351/354(477)