Аналіз наукових досліджень проблеми раціонального використання приморських територій - Сторожук, С. С.; Панченко, Т. Ф. (КНУБА, 2017)
У статті висвітлена проблема раціонального використання приморських територій. Виявлена наявність депресивних господарських територій у прибережних зонах. Розглянуті наукові роботи в галузі розвитку і планувальної організації приморських міст з рекреаційним освоєнням занедбаних господарських територій.
Keywords: приморські міста; прибережні зони; депресивні господарські території; рекреаційне освоєння