Вплив на процес денітрифікації органічних речовин - Василенко, О. А.; Поліщук, О. В.; Молька, І. В. (КНУБА, 2012)
Здійснений якісний та кількісний аналіз впливу на процес денітрифікації органічних речовин. Показано вплив на ефективність денітрифікації діапазону відносної концентрації БСК очищуваних стічних вод.
Keywords: біологічне очищення стічних вод; сполуки азоту; нітри- денітрифікація; математична модель денітрифікації; биологическая очистка сточных вод; соединения азота; нитри-денитрификация; математическая модель денитрификации; biological treatment of waster water; connections of nitrogen; process of nitri-denitrification; mathematical model; denitrification