Особливості об’ємно-просторових композицій сучасних сакральних споруд м. Києва - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2009)
В статті розглядаються сучасне існування храмів Києва в контексті історії міста, релігійні чинники , що впливають на архітектуру храму , типи об’ємно- просторової композиції сучасних храмів .
Keywords: храм; Київ; історія; структура об’ємна; чинник; тип