Іноземна мова (англійська). Тypes of electronic computers : методичні рекомендації - Лук’яненко, Т. О.; Щербань, Ю. В. (КНУБА, 2023)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання практичних завдань студентами освітнього рівня «бакалавр». Викладено тексти із вправами для поглибленого вивчення та розширення словникового запасу студентів. Призначені для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи і технології» факультету автоматизації та інформаційних технологій.
Keywords: мова іноземна; мова англійська