Дослідження економічних показників системи водопостачання з підземних джерел при різних режимах роботи водозабірних свердловин - Сизоненко, Г. А. (КНУБА, 2017)
Наведено результати досліджень вартості спожитої електроенергії в системах водопостачання при застосуванні багатозонних тарифів і різних режимах подачі води водозабірними свердловинами в регулюючу ємність.
Keywords: система водопостачання; підземні води; вартість електроенергії; багатозонні тарифи; система водоснабжения; подземные воды; стоимость электроэнергии; многозонные тарифы; water supply system; groundwater; electricity cost; multi-zone tariffs; УДК 628.1